Szeged (Hongarije) TalentstarZ
Hódmezővásárhely
Hongarije (Szeged)

Ben jij tussen de 11 en 18 jaar, en ben jij die zwemmer die we over een paar jaar kunnen tegenkomen op het podium van nationale en internationale wedstrijden? Je leeft voor je sport om dit doel te bereiken en hebt minimaal op 1 afstand een SportstarZ Talent-limiet *. Dan is een TalentstarZ camp zeker iets voor jou. De trainer ratio is 1:6, dus veel individuele aandacht. Naast watertrainingen heb je gesprekken van een sportpsycholoog die je mentale trainingen geeft.  Je wordt klaar gestoomd om de sprong naar de top te maken!

Om precies te zijn ligt het zwembad in de plaats Hódmezővásárhely naast Szeged in het zuiden van Hongarije op minder dan 2 uur rijden van Boedapest. Bij mooi weer zwemmen we buiten, mocht het onverhoopt slecht weer worden hebben we de mogelijk om binnen te trainen. De zwemfaciliteiten in Hódmezővásárhely zijn super! Er is zowel binnen als buiten een 50 meter bad. Hódmezővásárhely organiseert jaarlijks de Hongaarse nationale zwemkampioenschappen. Niet voor niets kiest de Hongaarse zwembond voor deze locatie.

 

 

Dit zwemkamp is opengesteld voor TalentstarZ. Uiteraard krijgt iedereen op zijn/haar eigen niveau een trainingsprogramma.

Hotel Ginkgo
Hódmezővásárhely

Op loopafstand van het zwembad ligt het 4 sterren hotel Ginkgo. SportstarZ heeft hier twee- en driepersoonskamers voorzien van alle luxe. Elke avond is er een gevarieerd avondprogramma met leuke zwemtechnische en recreatieve activiteiten. Het moderne hotel Ginkgo ligt in het centrum van Hódmezővásárhely, op 30 km van Szeged. De kamers zijn voorzien van airconditioning en flatscreen-tv. Heerlijke Hongaarse en internationale gerechten worden geserveerd in het restaurant, dat ook beschikt over een uitnodigend terras. Nachts wordt er door de leiding op toegezien dat alle deelnemers goed uitgerust aan de volgende dag kunnen beginnen. Conform alle andere kampen van SportstarZ is de incheck op maandagochtend en exclusief vervoer naar onze locatie.

Wat kun je verwachten Hódmezővásárhely

  • Trainen in een van de mooiste zwembaden van Hongarije!
  • Buiten trainen met mooi weer.
  • Superluxe ****hotel
  • Maximaal 3 personen op 1 kamer
  • Top training met video-analyses
  • All inclusive met internationaal buffet.
  • Maximaal 32 deelnemers
  • Leuk recreatie programma
  • Zwembad op loopafstand van hotel

 

Dit kamp is voor wedstrijdzwemmers vanaf

11 t/m 18 jaar met een TalentstarZ limiet.

 

Check hier of je een SportstarZ-talentZ limiet hebt.

Je moet minimaal op 1 afstand een limiet hebben om je te kunnen inschrijven voor een TalentstarZ Camp. Heb je geen limiet dan is een JuniorstarZ Camp zeker iets voor jou. Ook daar gaan we hard trainen en mogelijk  heb je volgende keer dan wel een limiet.

Check hier of je een SportstarZ-talentZ limiet hebt.

Eindhoven TalentstarZ 6
Eindhoven TalentstarZ 7

Heb je nog geen SportstaZ-TalentstarZ-limiet maar denk je deze nog wel voor de zomer te behalen neem dan contact met ons op, of schrijf je in voor een JuniorstarZ Camp.

Programma Szeged 2020
TalentstarZ

Overige programma / locaties TalentstarZ