Start- en keerpunt special
Eindhoven
Pieter v/d Hoogenband
Zwemstadion Eindhoven

Specials starten en keren Eindhoven. SportstarZ heeft een 3-daagse special ontwikkeld waarin onder begeleiding van topzwemmers en trainers het starten en keren wordt geoefend. Naast goed stroomlijnen zal je ook de juiste skills moeten bezitten. Een krachtige en snelle start, “dive in one hole”, een vloeiend keerpunt. Dit maakt niet alleen het verschil het geeft je ook direct een voorsprong op je concurrenten.

SportstarZ maakt tijdens deze special gebruik van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van video-analyse de WinnerCam. WinnerCam is een door InnoSportLab ontwikkeld systeem dat uniek is in de wereld waarbij je eigen opname’s rechtstreeks in de cloud staan.  Trainer en zwemmer kunnen direct de start of keerpunt terug zien en analyseren. Dankzij deze nieuwe software is SportstarZ in staat nog betere live feedback te geven.

Ook voor deze special geldt: “Prestaties komen met plezier”. In onze visie is het belangrijk dat je plezier moet hebben in je sport. Alleen als je plezier in de zwemsport hebt, heb je kans op succes. Dus naast serieus trainen is er ook genoeg tijd om nieuwe zwemvrienden te maken en staan er natuurlijk veel leuke recreatieve activiteiten op het programma.

't Uilenest & Moorselse hoeve
Geldrop of Lierop

Keuze uit Geldrop of Lierop.

Op slechts twintig minuten vanaf het zwemcentrum ligt herberg ’t Uilenest, ons gezellige onderkomen in een groene omgeving. Na het zwemmen is het prima vertoeven in en rondom deze herberg.De jongens en meisjes overnachten apart, in twee gezellige slaapzalen, in comfortabele stapelbedden. De kampeerboerderij heeft een prachtige ligging met veel ruimte om te spelen en te sporten, omringd door natuurgebieden en bos.

of meer luxe:

Sporthotel de Moorselse Hoeve. Deze locatie heeft veertien mooie, knusse vierpersoonsslaapkamers die van alle gemakken zijn voorzien zoals een aparte douche en toilet.

Van een intensieve dag zwemmen en sporten krijg je flinke trek. De deelnemers krijgen daarom elke dag twee broodmaaltijden en een stevige warme maaltijd, die de energie uitstekend aanvullen. Een professionele kok verzorgt voor ons de hele week gevarieerde en gezonde maaltijden.

 

 

Wat kun je verwachten op de start- en keerpunt special

  • Trainen in het grootste zwemcentrum van Europa!
  • Gezellige herberg in Geldrop of sporthotel Lierop
  • Top training met video-analyses
  • Uitgebreid aandacht voor alle starts en keerpunten
  • All inclusive met ontbijtbuffet en 3 gangen avondcatering
  • 35 – 42 deelnemers per locatie
  • Vervoer naar zwembad met bus
  • De gehele verblijfsaccommodatie exclusief voor SportstarZ
  • Specials starten en keren Eindhoven

De start- en keerpunt special in Eindhoven is voor wedstrijdzwemmers van (YoungstarZ * JuniorstarZ * TalentstarZ) 8 t/m 18 jaar die gewend zijn aan meerdere malen per week te trainen.

 

Start- en keerpunt special voor

wedstrijdzwemmers van 8 t/m 18 jaar

Programma
Start- en keerpuntspecial
Kerstvakantie Eindhoven 2023-2024
  • 3 t/m 5 januari 2024

Klik hieronder voor zomerprogramma SportstarZ 2024