Rotterdam JuniorstarZ
Zwemcentrum
Rotterdam

Het eerste 50-meter-bad van Rotterdam vind je in het gloednieuwe zwembad op Zuid: zwemcentrum Rotterdam. Zwemcentrum Rotterdam heeft twee bassins; een 50-meter wedstrijdbad en een 25-meter doelgroepenbad. Deze zijn los van elkaar te gebruiken en gescheiden door een vaste tussenwand.

Er is een tribune waar een paar honderd man terecht kan.

Het gehele complex is zeer ruim opgezet zowel binnen als buiten. Doordat de voorzieningen in het zwemcentrum Rotterdam zo nodig aangepast kunnen worden is het mogelijk om zowel in een 50 meter bad te trainen als een 25 meter bad.  Dit is mogelijk doordat zij beschikken over een volledig automatische tussenwand. Voor SportstarZ betekent dat een extra keuze mogelijkheid. Er zal 2 x per dag in deze prachtige zwembad getraind worden.

Deze week zal de aandacht met name liggen bij de techniek van de 4 zwemslagen. Tussen de middag zal de lunch in het zwemcentrum plaatsvinden. Er is een mooie grote kantine waarin de sporters op een plezierige ontspannen manier de lunch kunnen nuttigen en even een sportieve time out beleven om daarna weer fris en actief de middagtraining te beginnen.

Ook wordt er dit jaar van de mobiel video onderwater en bovenwater opnamen gebruik gemaakt.  Dit systeem heeft SportstarZ in 2019 voor het eerst geïntroduceerd bij SportstarZ. Het geeft de mogelijkheid om nog dichter op de prestaties van de zwemmer in te zoemen zodat er een mooie duidelijke analyse mogelijk is. Deze analyse wordt 1 op 1 met de zwemmer besproken.  Alles in het kader van de verbetering van de prestaties van de zwemmer. En om goed te kunnen presteren heb je meer nodig dan alleen een mooi zwembad en training krijgen van professionele trainers. Je fijn voelen in een omgeving, de mensen om je heen die je begrijpen en steunen waar nodig.

 

ZWEMKAMP ROTTERDAM IS VOOR

JUNIORSTARZ VAN 12 T/M 18 JAAR

Boerderij dichtbij
Westland

De fijne locatie waar SportstarZ voor heeft gekozen is groepslocatie “Boerderij Dichtbij”  in het groene gebied van het Westland. Het vervoer van zwembad naar “Boerderij Dichtbij” en terug zal met de eigen touringcar plaatsvinden.  “Boerderij Dichtbij” biedt alles wat de sportieve zwemmer nodig heeft. Het is een prachtige verbouwde boerderij die zowel binnen als buiten de mogelijkheden van aangenaam vertoeven biedt. Met zijn gezellige hoekjes en zitjes is het even heerlijk bijkomen na een dag vol zwemtrainingen met je sportvrienden. Er is een overdekte sporthal die bij wat minder weer in de avonden voor diverse sportendoeleinde te gebruiken is.

Buiten is genoeg te zien en te beleven zoals diverse sportvelden. Er de hele week een afwisselend recreatieprogramma. Genoeg vertier en plezier aanwezig. De locatie biedt de beschikking van 2 persoonskamers met douche en toilet, slaapzaal of bedstede. Van veel trainen krijg je honger en goed eten hoort immers bij de topsporter. Onze eigen cateraar verzorgt dagelijks een gezonde en smakelijke  maaltijd .

 

Wat kun je verwachten in Rotterdam

 

 • Trainen in van het mooiste zwembad van de Randstad
 • Professionele trainers
 • Privacy & rust in tweepersoons kamers met eigen sanitair
 • Maximaal 36 deelnemers
 • Recreatieprogramma
 • Luisterend oor/aandacht
 • Vervoer van en naar het zwembad met eigen touringcar
 • Gezellige luxe groepsaccomodatie exclusief voor SportstarZ
 • Top training met video-analyses
 • Gezonde voeding
Programma
Rotterdam zomer 2020
 • 20 juli t/m 24 juli 2020 JuniorstarZ

Overige programma / locaties JuniorstarZ