10 Redenen om te kiezen voor SportstarZ

 

 1 Begeleiding van top zwemmers & trainers


2 Veel persoonlijke aandacht


3 Techniek analyse met behulp van onderwateropnames


4 Trainen in de mooiste zwembaden van Europa


5 Betere prestaties door de combinatie van trainen en fun


6 Het eerste professionele zwemkamp van de Benelux


7 Naast zwemmen een spannend recreatieprogramma


8 Op alle locaties vol pension, dus nergens meer omkijken naar


9 Trainen op eigen niveau , Summer Camp of TalentZ Camp


10 Officieel partner KNZB

 

Video-zwemanalyse

Goede zwemtechniek is de basis voor succes.

Een goede zwemtechniek is de basis voor elke wedstrijdzwemmer zeker in deze leeftijdsgroep. Om de juiste techniek aan te leren en/of te verbeteren maken we veel gebruik van de camera's van het InnoSportLab. Dezelfde systemen waar ook onze nationale toppers gebruik van maken. Er is dus veel aandacht voor zwemtechniek waarbij tijdens vijf-daagse de Summer Camps en TalentZ camps alle zwemslagen uitvoerig worden behandeld. Voor de stroomlijn starts en keerpunten hebben we speciale 5-daagse specials.  

We maken van verschillende systemen gebruik, afhankelijk van locatie en type kamp. Tijdens het summer camp worden de opnames met de zwemmers besproken. Ouders en zwemmers krijgen via iSportstarZ de opmerkingen van de trainers na afloop toegestuurd. Op de laatste dag van het kamp krijgt elke zwemmer de usb-stick al mee naar huis. 

 

Blijf werken aan je techniek! Wij raden je daarom ook aan je verenigingstrainer deze opnames te laten zien zodat hij/zij weer extra informatie heeft over jouw zwemtechniek onder water.

Naar aanmeldformulier