10 Redenen om te kiezen voor SportstarZ

 

 1 Begeleiding van top zwemmers & trainers


2 Veel persoonlijke aandacht


3 Techniek analyse met behulp van onderwateropnames


4 Trainen in de mooiste zwembaden van Europa


5 Betere prestaties door de combinatie van trainen en fun


6 Het eerste professionele zwemkamp van de Benelux


7 Naast zwemmen een spannend recreatieprogramma


8 Op alle locaties vol pension, dus nergens meer omkijken naar


9 Trainen op eigen niveau , Summer Camp of TalentZ Camp


10 Officieel partner KNZB

 

Recreatie en Fun

Het is vakantie dus naast elke dag een behoorlijke portie trainen is er ook ruimschoots gelegenheid voor andere activiteiten. Sommige activiteiten doen we met z'n allen, maar uiteraard is ook er ook voldoende gelegenheid om even lekker te kletsen met je (nieuwe) vrienden en vriendinnen, even bijkomen in het zonnetje van de training of een boek lezen. Het recreatieprogramma is afhankelijk van de gekozen week. 

  

Zoals gezegd bestaat SportstarZ Swim Camp niet uit alleen zwemmen. Het kamp biedt ook een recreatie programma geheel aangepast aan doelgroep en locatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor onze deelnemers in Eindhoven (Geldrop) en echt paintbalspel in het naastgelegen bos. 

 

Alle groepen zullen aangepast aan de leeftijd ook wat meer serieuze activiteiten op het programma hebben. Workshops over voeding, mental training, of techniek. Uiteraard worden aan de hand van de video-opnames je techniek geanalyseerd en besproken. Altijd erg populair zijn de landtrainingen gegeven door Nederlandse topzwemmers.

Aanmelden