Doelstelling SportstarZ

Het doel van SportstarZ is sporters een fantastische sport-vakantieweek aan te bieden waarbij door serieus te trainen onder begeleiding van de professionele crew een meetbare prestatieverbetering waar te nemen is, waarbij sport en plezier hand in hand gaan.

Missie SportstarZ

SportstarZ wil het niveau van de sport verhogen door ambitieuze sporters een pakket van producten en faciliteiten aan te bieden waarin de sporter zich in korte tijd, in het bijzonder op het technische vlak, kan verbeteren. SportstarZ doet dit samen met de meest professionele crew op de mooiste locaties en het meest geavanceerde trainings- programma. Ambitie van SportstarZ is om op haar werkterrein de beste en grootste professionele organisatie van Europa te zijn.

SportstarZ in de pers

Persbericht op Swimmer's Daily van 28 november 2013

Perbericht WaterSportNews van 28 november 2013

SportstarZ en Durmi Auto partners

DURMI AUTO is verheugd met de gesloten overeenkomst tussen SportstarZ en KIA. Gedurende de zomervakantie kan de SportstarZ crew beschikken over een door DURMI AUTO beschikbaar gestelde KIA om op deze wijze te voldoen aan de mobiliteitsbehoefte van haar organisatie. Het SportstarZ management heeft bovendien gekozen voor de stoere KIA Sportage.

Zwemmen en Turnen
DURMI AUTO kiest met SportstarZ voor de zwem- en turnsport omdat in deze sporten veel potentie zit én omdat SportstarZ heeft laten zien zeer ambitieus te zijn. Eigenschappen waarin zowel de DURMI AUTO als KIA zich in het bijzonder in herkennen. 

DURMI AUTO is officieel KIA dealer en heeft vestigingen in Amsterdam-Noord, Purmerend, Zaandam en Zwaag. DURMI AUTO maakt onderdeel van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan DURMI AUTO u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel. Kijk voor meer info op www.durmiauto.nl 

 

 

 Brief KNZB Jacco Verhaeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwemmagazine Keerpunt September 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persbericht 16 december 2011:

De KNZB en SportstarZ hebben vandaag hun samenwerking inzake zwemkampen gecontinueerd door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking betekent dat SportstarZ de organisatie van zwemkampen, onder auspiciën van de KNZB, voor haar rekening neemt. Middels de samenwerking beogen beide partijen kwalitatief hoogwaardige wedstrijdzwemkampen aan te bieden, die de deelnemende sporters enerzijds helpen in hun ontwikkeling als wedstrijdzwemmer en waarbij anderzijds de sporters een onvergetelijke indruk aan een leuk sportkamp meenemen.

foto boven: Links Jürgen Strik (SportstarZ) / Rechts Jan Kossen (KNZB)

Bij alle zwemkampen wordt gebruik gemaakt van de KNZB ontwikkelde methoden en sporttechnische materialen zoals het Meerjaren Opleidingsplan Zwemmen, SwimKick Techniekschool en de SwimKick Techniekacademie 

Hollandswimming video 6 augustus 2011.

De zwemkampen van SportstarZ zijn drie jaar na de introductie niet meer weg te denken van de Nederlandse zwemkalender. zie video hollandswimming.nl
 

Sharon van Rouwendaal na WK op bezoek bij SportstarZ.

Zwemster Sharon van Rouwendaal laat haar bronze WK medaille zien aan de SportstarZ zwemmers. zie video omroep brabant.  

 

Persbericht 7 januari 2011: Samenwerking KNZB en SportstarZ.

De KNZB en SportstarZ hebben vandaag een samenwerkings-overeenkomst getekend. De Samenwerking betekent dat de organisatie van SwimKick stages en kampen, die tot nu toe in handen van de KNZB zelf lag, gaat worden uitgevoerd door SportstarZ. Tevens zullen de zwemkampen die SportstarZ al een aantal jaren organiseerde, komend jaar mede onder auspiciën van de KNZB georganiseerd worden.

Middels de samenwerking beogen beide partijen kwalitatief hoogwaardige wedstrijdzwemkampen aan te bieden, die de deelnemende sporters enerzijds helpen in hun ontwikkeling als wedstrijdzwemmer en waarbij ze anderzijds een onvergetelijke indruk aan een leuk sportkamp meenemen.

Directeur Jürgen Strik van SportstarZ: “We hebben als SportstarZ in het verleden al aangetoond hele goede en leuke kampen te kunnen aanbieden. Nu we dat samen met de KNZB doen is er sprake van een win-win situatie. De bond is immers een autoriteit op sporttechnisch gebied en het contactpunt met verenigingen en dus met heel veel sporters. Wij kunnen middels onze kampen voor die sporters, voor de zwemsport en dus ook voor de KNZB, heel veel betekenen. Dat betekent ook dat we gebruik zullen maken van de door de KNZB ontwikkelde methoden en middelen”.

De samenwerking tussen SportstarZ en de KNZB is voorlopig een jaar van kracht, maar beide partijen hebben de intentie om deze daarna te continueren.

 
Zwemmagazine Keerpunt februari 2011


 

 

 

 

 

 

 

 

Zwemmagazine Keerpunt april 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwemmagazine Keerpunt februari 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwemmagazine Keerpunt februari 2009