Doelstelling SportstarZ

Het doel van SportstarZ is sporters een fantastische sport-vakantieweek aan te bieden waarbij door serieus te trainen onder begeleiding van de professionele crew een meetbare prestatieverbetering waar te nemen is, waarbij sport en plezier hand in hand gaan.

Missie SportstarZ

SportstarZ wil het niveau van de sport verhogen door ambitieuze sporters een pakket van producten en faciliteiten aan te bieden waarin de sporter zich in korte tijd, in het bijzonder op het technische vlak, kan verbeteren. SportstarZ doet dit samen met de meest professionele crew op de mooiste locaties en het meest geavanceerde trainings- programma. Ambitie van SportstarZ is om op haar werkterrein de beste en grootste professionele organisatie van Europa te zijn.

Vacatures

SportstarZ is weer op zoek naar die nieuwe ambitieuze en enthousiaste crewleden waar het bij SportstarZ allemaal om draait; ‘Presteren doen we met plezier’. Mensen die gezamenlijk in staat zijn de sfeer en de sportkwaliteiten van onze deelnemers naar een hoger niveau te brengen. Enthousiasme, kwaliteit en professionaliteit van onze crew maakt goede kampen onvergetelijk!

Vacature SportstarZ zwemtrainers

Vacature Supervisor sportkampen

Vacature SportstarZ turntrainers