Emailnieuwsbrief

Meld je hier aan voor de emailnieuwsbrief

Locaties

Zomer 2018 op 3 toplocaties:


NEDERLAND

Summer Camp
Pieter van den Hoogenband
Zwemstadion Eindhoven
Overnachten Geldrop 

Lees meer

 

NEDERLAND

TalentZ Camp
Pieter van den Hoogenband
zwemstadion Eindhoven
Overnachten Lierop

Lees meer

 

NEDERLAND

Summer Camp
Sportstad Heerenveen 
Abe Lenstra Boulevard
Overnachten Heeg

Lees meer

 

 

 

 

 

              info@sportstarz.nl
      klantenservice: 06-26970802
            (tijdens kantooruren)

 

Summer Camp Eindhoven

Pieter vd Hoogenband Zwemstadion (5 of 10 dagen)

SportstarZ traint in het mooiste zwembad van Nederland het "Pieter van de Hoogenband Zwemstadion" in Eindhoven. Het grootste zwemcentrum van Europa is een hightech locatie en daarom de thuisbasis van veel nationale zwemtoppers. SportstarZ maakt ondermeer gebruik van het 50 meter wedstrijdbassin (10 banen) en van het 4-baans trainingbassin uitgevoerd met het zogenaamd Vision training system ( 13 camera's waardoor uitgebreide analyses gemaakt kunnen worden ) dat uniek is in Europa. Tijdens het Summer Camp is er veel aandacht voor de techniek van de 4 zwemslagen. Bij de aankomstdatum van 13 augustus is 10 dagen i.p.v. 5 ook mogelijk. Bij de 10 dagen optie is er naast de 4 zwemslagen extra aandacht voor starten en keren. 

Herberg 't Uilenest

Op slechts twintig minuten fietsen vanaf het zwemcentrum ligt herberg ’t Uilenest, ons gezellige onderkomen in een groene omgeving. Na het zwemmen is het prima vertoeven in en rondom deze herberg. De kampeerboerderij heeft een prachtige ligging met veel ruimte om te spelen en te sporten, omringd door natuurgebieden en bos. Elke avond is er een gevarieerd avondprogramma met leuke zwemtechnische en recreatieve activiteiten. Tijdens het Summer Camp gaan we zelfs een keer paintballen (veilig) in het naburig paintball bos.

De jongens en meisjes overnachten apart, in twee gezellige slaapzalen, in comfortabele stapelbedden. ’s Nachts wordt er door de leiding op toegezien dat alle deelnemers goed uitgerust aan de volgende dag kunnen beginnen. Van een intensieve dag zwemmen en sporten krijg je flinke trek. De deelnemers krijgen daarom elke dag twee broodmaaltijden en een stevige warme maaltijd, die de energie uitstekend aanvullen. Een professionele kok verzorgt voor ons de hele week gevarieerde en gezonde maaltijden en zelfs een heerlijke barbecue.

Het SportstarZ Summer Camp Eindhoven is voor alle wedstrijdzwemmers van 8 t/m 18 jaar met of zonder limiet op zak die gewend zijn aan meerdere malen per week te trainen. Naast deze Summer Camps is er voor de meest fanatieke wedstrijdzwemmers ook nog een TalentZ Camp. Voor het TalentZ Camp heb je minimaal op 1 afstand een SportstarZ Limiet nodig. 

Wat kun je verwachten in Eindhoven Summer Camp

  • Trainen in het grootste zwemcentrum van Europa!  
  • Gezelligheid in onze knusse herberg met slaapzalen
  • 25 – 42 deelnemers
  • Recreatieprogramma met o.a. spannende paintball activiteit
  • Vervoer per (huur)fiets
  • De gehele verblijfsaccommodatie exclusief voor SportstarZ deelnemer

iSportstarZ is een concept ontwikkeld door de technische staf van SportstarZ. Het doel van deze methodiek is om in 1 SportstarZ-week een maximale verbetering te behalen. De basis van deze methodiek is altijd de ligging in het water. Vanuit de juiste ligging komen daar afhankelijk van type slag de benen, armen, timing, ademhaling enzovoort bij. Omdat het belangrijk is dat ook na de week SportstarZ hieraan gewerkt blijft worden krijgt elke zwemmer een persoonlijk online advies met analyses mee. Hierin staan naast persoonlijke opnames en tips ook filmpjes met voorbeelden van andere zwemmers.

 

Programma Summer Camp Eindhoven 2019

(klik hier voor programma herfst vakantie)

Datum Locatie / dagen Doelgroep
     

Klik hier het gehele overzicht van alle data, locaties en prijzen.

Naar aanmeldformulier