Emailnieuwsbrief

Meld je hier aan voor de emailnieuwsbrief

Locaties

Zomer 2019 op toplocaties:


NEDERLAND

Summer Camp
Pieter van den Hoogenband
Zwemstadion Eindhoven
Overnachten Geldrop 

Lees meer

 

NEDERLAND

TalentZ Camp
Pieter van den Hoogenband
zwemstadion Eindhoven
Overnachten Lierop

Lees meer

 

 

 

 

 

 

              info@sportstarz.nl
      klantenservice: 06-26970802
            (tijdens kantooruren)

 

10 jaar zwemkamp

Het doel van SportstarZ is elke wedstrijd-zwemmer een uitdagende, leerzame en leuke kampervaring te geven. Zwemmers die onze kampen bezoeken bereiken topprestaties door een combinatie van technische en mentale training. SportstarZ is niet voor niets het grootste en meest proffesionele zwemkamp van Europa. Wil jij als wedstrijdzwemmer het allerbeste uit jezelf halen én een onvergetelijke vakantieweek beleven met andere enthousiaste zwemmers? Dan zit je helemaal goed bij SportstarZ.

SportstarZ zwemkamp is een samenwerking tussen een aantal Nederlandse topzwemmers, de beste zwemtrainers en coaches, de meest geavanceerde zwemcentra van Europa. Deze samenwerking vormt een uniek aanbod welke de deelnemende sporter alles biedt om de zwemvaardigheden optimaal te kunnen ontwikkelen. 

De SportstarZ-crew wordt gevormd door onze professionele leiding, meerdere ervaren zwemsterren en enthousiaste, gediplomeerde, zwemtrainers. Onze visie is gericht op het verbeteren van de zwemtechniek. Deelnemers worden bij SportstarZ betere zwemmers door een combinatie van technische en fysieke training en geavanceerde technologische ondersteuning.

Olympic Coach Jacco Verhaeren:

Zwemmen bij SportstarZ is een unieke ervaring waarin jonge zwemmers in een perfecte topsport omgeving aan hun techniek en fysieke kwaliteiten kunnen werken. Daarnaast behoort reizen naar en verblijven in een compleet andere omgeving bij sport, ook dat is een mooie leerervaring.

                    

 

SportstarZ zwemkamp is er voor iedere wedstrijdzwemmer van 8 tot 18 jaar die gewend is meerdere keren per week te trainen. De deelnemers worden per kampweek ingedeeld op niveau zodat een ieder optimaal kan trainen. Naast de zomerkampen zijn er ook TalentZ weken waarin de zwemmers kunnen kennismaken met het leven van een top-zwemmer. De kampen zijn ingedeeld op leeftijd waardoor je zeker weet dat je leuke leeftijdsgenoten zult ontmoeten. Lees meer.

Naar aanmeldformulier

Klik hier voor alle locaties, data en beschikbaarheid.