Doelstelling SportstarZ

Het doel van SportstarZ is sporters een fantastische sport-vakantieweek aan te bieden waarbij door serieus te trainen onder begeleiding van de professionele crew een meetbare prestatieverbetering waar te nemen is, waarbij sport en plezier hand in hand gaan.

Missie SportstarZ

SportstarZ wil het niveau van de sport verhogen door ambitieuze sporters een pakket van producten en faciliteiten aan te bieden waarin de sporter zich in korte tijd, in het bijzonder op het technische vlak, kan verbeteren. SportstarZ doet dit samen met de meest professionele crew op de mooiste locaties en het meest geavanceerde trainings- programma. Ambitie van SportstarZ is om op haar werkterrein de beste en grootste professionele organisatie van Europa te zijn.

Over ons

e-mail: info@sportstarz.nl      

SportstarZ SportManagement SportMarketing, & Events.

SportstarZ Sportmanagement, Sportmarketing, & Events is een full service sportmarketing, communicatie en eventbureau. Daarnaast heeft SportstarZ een breed netwerk binnen de Sport en organiseert haar eigen events. Naast de zwemkampen organiseert SportstarZ ook turnkampen

Kamer van koophandel: 27328261
Vragen bij voorkeur via de e-mail. info@sportstarz.nl
Telefoon klantenservice: +31(0)626970802 (ma t/m vr tijdens kantooruren)
Telefoon tijdens een kamp zie voucher (24 uur per dag bereikbaar). 

Postadres: Cicero 11; 2211ZS Noordwijkerhout
Internet: www.sportstarz.nl
International Bank Account Number (IBAN): NL50 INGB 0005834640 
De BIC (Swift) van de ING bank is : INGBNL2A

Het management

Jürgen Strik (General manager)

Het management van SportstarZ is in handen van Jürgen Strik. Jürgen studeerde Sport Management & Marketing aan de Hogere Economische School van Amsterdam en is oprichter en general manager van SportstarZ.

In vorige functies was Jürgen o.m. retailmanager bij Runnersworld  en SPORT2000, directeur van het multifunctionele Sportpark Duivesteijn, en projectmanager bij NOC*NSF. In zijn vrije tijd speelt sport ook een grote rol. Jürgen heeft op nationaal niveau gezeild in de olympische Laserklasse en is de laatste jaren actief in de triatlon en op de mountainbike. 

 

 

Lars Wouters (Technical Manager Swimming)
 
Lars is afgestudeerd aan de PABO inholland in Den Haag. Lars heeft een aantal jaren voor de klas gestaan maar is sinds 2013 full-time met wedstrijdzwemmen actief. Naast proffesioneel zwemtrainer heeft Lars zijn eigen bedrijf in Coaching & Consultancy op zwemtechnisch gebied. Bij SportstarZ is Lars hoofdverantwoordelijke voor de inhoud  van het zwemtechnische programma. Op de CV van Lars staan vele nationale en internationale successen als jeugd-coach. Lars is sinds de oprichting betrokken bij SportstarZ.