Eindhoven

Eindhoven: We trainen elke dag in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion.

Er zijn 3 optie’s mogelijk.

  • YoungstarZ (8-12 jaar) met overnachting in Geldrop
Lees meer: YoungstarZ Eindhoven
  • JuniorstarZ (12-18 jaar) met overnachting in Geldrop
Lees meer: JuniorstarZ Eindhoven
  • TalentstarZ (12- 18 jaar) met overnachting in Lierop
Lees meer: TalentstarZ Eindhoven
Pieter v/d Hoogenband
Zwemstadion

SportstarZ traint in het mooiste zwembad van Nederland het “Pieter van de Hoogenband Zwemstadion”. Het grootste zwemcentrum van Europa is een hightech locatie en daarom de thuisbasis van veel nationale zwemtoppers. SportstarZ maakt ondermeer gebruik van het 50 meter wedstrijdbassin (10 banen) en van het 4-baans trainingbassin uitgevoerd met het zogenaamd Vision training system ( 13 camera’s waardoor uitgebreide analyses gemaakt kunnen worden ) dat uniek is in Europa. Tijdens het JuniorstarZ Swim Camp is er veel aandacht voor de techniek van de 4 zwemslagen. Bij de aankomstdatum van 12 augustus is 10 dagen i.p.v. 5 ook mogelijk. Bij de 10 dagen optie is er naast de 4 zwemslagen extra aandacht voor starten en keren. Regelmatig organiseert SportstarZ Specials zoals de Start- en Keerspecial of een stroomlijnspecial.

SportstarZ maakt gebruik van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van video-analyse de WinnerCam. WinnerCam is een door InnoSportLab ontwikkeld systeem dat uniek is in de wereld waarbij je eigen opname’s rechtstreeks in de cloud staan.  Trainer en zwemmer kunnen direct de start of keerpunt terug zien en analyseren. Dankzij deze nieuwe software is SportstarZ in staat nog betere live feedback te geven. Prestaties komen met plezier.

SportstarZ heeft een ook 3-daagse special ontwikkeld waarin onder begeleiding van topzwemmers en trainers het starten en keren wordt geoefend. Naast goed stroomlijnen zal je ook de juiste skills moeten bezitten. Een krachtige en snelle start, “dive in one hole”, een vloeiend keerpunt. Dit maakt niet alleen het verschil het geeft je ook direct een voorsprong op je concurrenten.