Dordrecht
Sportboulevard
Dordrecht

Sorry! Alle opties voor zomer 2019 in Dordrecht zijn volgeboekt.

Dit 50-meter wedstrijdbad hoort thuis in de top van Nederlandse topzwembaden. Niet voor niets heeft SportstarZ voor deze locatie gekozen. SportstarZ traint 2x per dag op deze prachtige locatie. Ook in Dordrecht maken we met onze mobiele video-apparatuur onderwater opnames. Deze opnamen worden 1 op 1 met de zwemmers geanalyseerd. Tijdens dit Summer Camp is er met name veel aandacht voor de techniek van de 4 zwemslagen.

Stayokay
Dordrecht

In Dordrecht overnachten de SportstarZ deelnemers in de luxe en veilige omgeving van het gezellige Stayokay hostel Dordrecht aan de rand van de prachtige groene Biesbosch. Na een dag van intensief trainen is het hier dan ook prima bijkomen en genieten van de vrije tijd buiten het zwembad. De vierpersoonskamers met eigen badkamer bieden veel privacy en zijn een fijne plek om even rustig een boekje te lezen en natuurlijk heerlijk te slapen. Dit prachtige groene complex ligt aan de rand van Dordrecht naast Nationaal Park “De Hollandse Biesbosch”. Een werkelijk prachtige plek met veel ruimte voor alle leuke (sport)activiteiten die worden georganiseerd of om gezellig op het zonnige terras de trainingsdag samen door te nemen.

Tijdens onze recreatie middag genieten we van de zon op het strand, glijden over onze eigen zeepbaan of nemen een verfrissende duik in de prachtige recreatieplas vlakbij het hostel. Uiteraard gaan we deze week ook per kano de mooie Biesbosch verkennen. Elke morgen brengt de luxe touringcar de deelnemers samen met de trainers van het Stayokay naar de Sportboulevard en ‘s-middags weer terug. De professionele koks zorgen elke dag voor een heerlijk, gezond en voedzaam keuze buffet in het gezellige Stayokay restaurant en we sluiten de week af op het ruime terras met een heerlijke BBQ.

 

Wat kun je verwachten in Dordrecht

 

  • Trainen in super 50 wedstrijdbad
  • Privacy & rust in vierpersoons kamer met eigen sanitair
  • 35 – 55 deelnemers
  • Recreatieprogramma met o.a. kanotocht & zeepbaan
  • Dagelijks vervoer per bus naar zwembad
  • Keuze buffet met BBQ

Sorry! Alle opties voor zomer 2019 in Dordrecht zijn volgeboekt.