SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor een onvergetelijk sportkamp. Onze sportaccommodaties horen bij de beste sportcentra van het europa, bij voorkeur van Olympische afmetingen en altijd voorzien van de nieuwste techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, luxe en een sportieve uitstraling. Met altijd gezellige verblijfsruimtes en comfortabele bedden. Voor welke locatie je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Eindhoven
locaties pieter van den hoogenband zwembad

SportstarZ traint in het mooiste zwembad van Nederland het “Pieter van de Hoogenband Zwemstadion” in Eindhoven. Het grootste zwemcentrum van Europa is een hightech locatie en daarom de thuisbasis van veel nationale zwemtoppers zoals Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk. SportstarZ maakt ondermeer gebruik van het 50 meter wedstrijdbassin (10 banen) en van het 4-baans trainingbassin.

Heerenveen
locaties heerenveen

Sportstad Heerenveen is het nieuwste en modernste zwembad van Noord-Nederland. Het is gevestigd in een groot complex met o.a. een turnhal, sporthal, squashbanen, sportcafe enz. Kortom een grote variatie aan sport, lifestyle, gezondheid en vrijetijd- faciliteiten. Het zwembad dat naast naast het voetbalstadion van sc Heerenveen staat heeft diverse baden. Alle trainingen worden gegeven in het 8-baans 25 meter bad. Sportstad Heerenveen is een echte topsportomgevening!

Dordrecht
locaties dordrecht

Dit 50-meter wedstrijdbad hoort thuis in de top van Nederlandse topzwembaden. Niet voor niets heeft SportstarZ voor deze locatie gekozen. SportstarZ traint 2x per dag op deze prachtige locatie. Ook in Dordrecht maken we met onze mobiele video-apparatuur onderwater opnames. Deze opnamen worden 1 op 1 met de zwemmers geanalyseerd. Tijdens dit Summer Camp is er met name veel aandacht voor de techniek van de 4 zwemslagen.

Szeged (HU)
locaties hongarije

Om precies te zijn ligt het zwembad in de plaats Hódmezővásárhely in het zuiden van Hongarije op minder dan 2 uur rijden van Boedapest. Bij mooi weer zwemmen we buiten, mocht het onverhoopt slecht weer worden hebben we de mogelijk om binnen te trainen. De zwemfaciliteiten in Hódmezővásárhely zijn super! Zowel binnen als buiten een 50 meter bad. Hódmezővásárhely organiseert jaarlijks de Hongaarse nationale zwemkampioenschappen. Niet voor niets kiest de Hongaarse zwembond voor deze locatie.

Zie hieronder de beschikbare data.

Overzicht van alle nog beschikbare data en locaties (starten & keren)

  • 14 – 16 oktober (volgeboekt)
  • 23 – 25 oktober
  • 28 – 30 oktober
locaties facebook

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op zwemgebied