SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor een onvergetelijk sportkamp. Onze sportaccommodaties horen bij de beste sportcentra van het europa, bij voorkeur van Olympische afmetingen en altijd voorzien van de nieuwste techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, luxe en een sportieve uitstraling. Met altijd gezellige verblijfsruimtes en comfortabele bedden. Voor welke locatie je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Eindhoven
locaties pieter van den hoogenband zwembad

SportstarZ traint in het mooiste zwembad van Nederland het “Pieter van den Hoogenband Zwemstadion” in Eindhoven. Het grootste zwemcentrum van Europa is een hightech locatie en daarom de thuisbasis van veel nationale zwemtoppers zoals Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk. SportstarZ traint uitsluitend in de 50 meter banen

Würzburg
wurtzburg

Würzburg is de ideale plek voor een trainingskamp voor verschillende niveau’s wedstrijd-zwemmers. De zwemfaciliteiten in Würzburg zijn geweldig! Er is een modern zwembad van 50 meter en de slaap- en andere sportaccommodaties zijn om de hoek.

Londen
swim camp londen

SportstarZ TalentZ zwemkamp in het bad van de Olympische Spelen van 2012. Ben jij die zwemmer die we over een paar jaar kunnen tegenkomen op het podium van nationale en internationale wedstrijden? Je leeft voor je sport, je bent tussen de 12 en 18 jaar en hebt op minimaal op 1 afstand een SportstarZ-TalentZ-limiet*. Dan is het Londen TalentZ Camp zeker iets voor jou.

Loughborough
Loughborough

Under construction , meer informatie volgt……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Overzicht van data en locaties 2024

 

  • 22 t/m 26 juli TalentstarZ Eindhoven
  • 22 t/m 26 juli YoungstarZ Eindhoven
  • 29 juli t/m 2 augustus TalentstarZ Eindhoven
  • 29 juli t/m 2 augustus JuniorstarZ Eindhoven
  • 5 t/m 9 augustus TalentstarZ Eindhoven
  • 5 t/m 9 augustus YoungstarZ Eindhoven
  • 19 t/m 23 augustus YoungstarZ Eindhoven volgeboekt
  • 19 t/m 23 augustus TalentstarZ Eindhoven
  • 19 t/m 23 augustus JuniorstarZ Eindhoven volgeboekt
locaties facebook

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op zwemgebied