SportstarZ staat voor kwaliteit. Met de grootste zorg zijn de mooiste locaties geselecteerd voor een onvergetelijk sportkamp. Onze sportaccommodaties horen bij de beste sportcentra van het europa, bij voorkeur van Olympische afmetingen en altijd voorzien van de nieuwste techniek.

Ook onze verblijfsaccommodaties zoeken wij uit op net dat beetje meer, geen gedoe met stretchers of tenten maar sfeer, luxe en een sportieve uitstraling. Met altijd gezellige verblijfsruimtes en comfortabele bedden. Voor welke locatie je ook gaat, SportstarZ zorgt ervoor dat de sporters zich volledig kunnen concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk een onvergetelijke sportieve tijd beleven bij SportstarZ.

Eindhoven
locaties pieter van den hoogenband zwembad

SportstarZ traint in het mooiste zwembad van Nederland het “Pieter van den Hoogenband Zwemstadion” in Eindhoven. Het grootste zwemcentrum van Europa is een hightech locatie en daarom de thuisbasis van veel nationale zwemtoppers zoals Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk. SportstarZ traint uitsluitend in de 50 meter banen

Den Haag
locaties

Den Haag (Hofbad) behoort tot de top vijf van de Nederlandse zwembaden. Niet voor niets is het Hofbad een van de locaties voor de swimcup. In 2020 zal de Invictus Games hier ook plaats vinden. SportstarZ traint voornamelijk in het 50 meter bad en soms in het 25 meter bad. Ook in den Haag zullen alle slagen geanalyseerd worden met WinnerCam.

Emmen
Emmen

Aquarena is het nieuwste en modernste zwembad van Noord-Nederland (Drenthe). Het zwembad is eind 2019 opgeleverd en vanaf zomer 2020 gaat SportstarZ gebruik maken van dit topzwembad.  Het zwembad dat naast naast het voetbalstadion van FC Emmen staat heeft diverse baden. Alle trainingen worden gegeven in het 8-baans 25 meter bad.

Hoofddorp
Hoofddorp

In 2014 is dit supermoderne zwembad geopend. Het complex biedt ruimte aan twee wedstrijdbaden, een recreatief zwembad, een sporthal en een turncentrum. Het sportcomplex is bedoeld voor zowel amateur- als topsporters. SportstarZ zal met name gebruik maken van het 8-baans 25 meter bad met omega startblokken.

Hongarije
locaties hongarije

Om precies te zijn ligt het zwembad in de plaats Hódmezővásárhely naast Szeged in het zuiden van Hongarije op minder dan 2 uur rijden van Boedapest. Bij mooi weer zwemmen we buiten, mocht het onverhoopt slecht weer worden hebben we de mogelijk om binnen te trainen.

Duitsland
Leipzig

Duitsland is de ideale plek voor een trainingskamp voor verschillende niveau’s wedstrijd-zwemmers. De zwemfaciliteiten in Duitsland zijn geweldig! Er is een modern zwembad van 50 meter en de slaap- en andere sportaccommodaties liggen allemaal op loopafstand! De locaties in Duitsland zijn Leipzig en Würzburg

Overzicht van alle data en locaties in 2020

  • 20 t/m 24 juli Eindhoven TalentstarZ
  • 20 t/m 24 juli Den Haag JuniorstarZ
  • 10 t/m 14 aug. Hoofddorp YoungstarZ
  • 17 t/m 21 aug. Eindhoven TalentstarZ
  • 17 t/m 21 aug. Eindhoven YoungstarZ
  • 22 t/m 26 aug. Eindhoven JuniorstarZ
  • 24 t/m 28 aug. Eindhoven TalentstarZ
  • 20 t/m 22 okt. Eindhoven Starten & Keren
  • 2 t/m 4 nov. Eindhoven Starten & Keren
  • 28 t/m 30 dec. Eindhoven Starten & Keren
locaties facebook

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op zwemgebied