Leipzig (D) YoungstarZ & JuniorstarZ
Leipzig (D)
Hofwiesenbad Duitsland

Vanaf de komende zomer organiseert SportstarZ ook zwemkampen in Duitsland. Om precies te zijn bevindt het zwembad zich in Gera vlakbij Leipzig. Een goede zwemtechniek is de basis voor elke wedstrijdzwemmer zeker in deze leeftijdsgroep. De zwemmers oefenen alle vier de zwemslagtechnieken starts en keerpunten. SportstarZ richt zich bij deze zwemmers in de zomerperiode op het perfectioneren van de techniek maar er worden ook voldoende uitdagende landtrainingen met rompoefeningen, mentale trainingstechnieken en leerzame theorie aangeboden. Elke dag zijn er twee trainingen in het zwembad

De zwemfaciliteiten in Gera zijn geweldig! Er is een zwembad van 6×50 meter op loopafstand van het hotel.

 

 

 

SportstarZ Leipzig JuniorstarZ & YoungstarZ

Leipzig
Gästehaus Schullandheim Gera

De zwemmer logeren in pension ‘Schullandheim Gera’, onze prachtige accommodatie in het groen van ‘Leipzig’. Na het zwemmen is het een geweldige plek om onze vrije tijd door te brengen. Ons pension is prachtig gelegen op het platteland met veel ruimte om onszelf te vermaken. Natuurlijk is er naast de prachtige omgeving genoeg te ondernemen op de plaats zelf. Elke avond bieden we verschillende leuke (sport) activiteiten.

De jongens en meisjes slapen apart in gezellige slaapzalen in comfortabele stapelbedden. Intensieve training verhoogt uw eetlust. Daarom bieden we onze deelnemers elke dag twee broodmaaltijden en een stevig warm avondgerecht, dat ons de nodige energie zal geven die we nodig hebben.

WAT KUN JE VERWACHTEN IN GERA

  • Training in 50 meter wedstrijdbad
  • Top training met video-analyse
  • Comfortabel overnachten hostel
  • All inclusive met ontbijt, lunch en 3 gangen dinner
  • 25 – 32 zwemmers
  • 4 en 6 persoons kamers
  • Leuk avondprogramma
Programma
Leipzig 2020