Bij SportstarZ kunnen zwemmers kiezen tussen verschillende leeftijdsgroepen en niveau’s. Op deze manier krijg je een zwemkamp dat het best aansluit bij je wensen.

De zwem-trainingen, recreatieve activiteiten, theorie, slaaptijden en droogtrainingen zijn aangepast aan de mogelijkheden en behoeften van verschillende leeftijden en niveau

YoungstarZ
leeftijdsgroepen youngstarz

Leeftijdsgroepen: Zwemmers van 8 t/m 12 jaar. Deze fase is essentieel voor het behalen van maximale prestaties later! Een goede zwemtechniek is de basis voor elke wedstrijdzwemmer zeker in deze leeftijdsgroep. De zwemmers oefenen alle vier de zwemslagtechnieken starts en keerpunten. In het voor en najaar zijn er specials met specifieke aandacht voor starts en keerpunten. Grote nadruk wordt gelegd op de juiste uitvoering van bewegingen. Elke dag zijn er 1 of 2 trainingen van 1,5 uur. Daarnaast zijn er ook droogtrainingen. Op de tweede en vierde dag hebben we naast het zwemmen leuke recreatie activiteiten.

JuniorstarZ
leeftijdsgroepen juniorstarz

Leeftijdsgroepen: Zwemmers van 12 t/m 18 jaar. In het algemeen ligt het accent tijdens trainingen voor deze groep bij de club steeds meer op het ontwikkelen van het uithoudingsvermogen. SportstarZ richt zich bij deze groep in de zomerperiode op het perfectioneren van de techniek maar er worden ook voldoende uitdagende landtrainingen met rompoefeningen, mentale trainingstechnieken en leerzame theorie aangeboden. Elke dag zijn er 2 zwemtrainingen. Ben je erg fanatiek en heb je een SportstarZ talent limiet* kijk dan ook even of een TalentstarZ iets is voor jou.

TalentstarZ
leeftijdsgroepen talentstarz

Leeftijdsgroepen: Ben jij tussen de 12 en 21 jaar, en ben jij die zwemmer die we over een paar jaar kunnen tegenkomen op het podium van nationale en internationale wedstrijden? Je leeft voor je sport om dit doel te bereiken en hebt minimaal op 1 afstand een SportstarZ Talent-limiet *. Dan is een TalentstarZ camp zeker iets voor jou. De trainer ratio is 1:6, dus veel individuele aandacht. Naast watertrainingen heb je gesprekken van een sportpsycholoog die je mentale trainingen geeft.  Je wordt klaar gestoomd om de sprong naar de top te maken! Nog geen limiet? Geen probleem dan is JuniorstarZ Eindoven, zeker iets voor jou.

CHECK HIER OF JE EEN SPORTSTARZ-TALENTZ LIMIET HEBT.

Je moet minimaal op 1 afstand een limiet hebben om je te kunnen inschrijven voor een TalentstarZ Camp. Heb je geen limiet dan is een JuniorstarZ Camp zeker iets voor jou. Ook daar gaan we hard trainen en mogelijk  heb je volgende keer dan wel een limiet.

Check hier of je een SportstarZ-talentZ limiet hebt.

TalentstarZ limiet meisjes / dames (100 meter in 25m  bad)

talentstarz girls

TalentstarZ limiet jongens / heren (100 meter in 25m  bad)

TalenstarZ boy