Groepsreizen
swimcamptravel.nl

SportstarZ zwemkamp is de grootste en meest professionele organisator van groepsreizen in Europa. Het doel van SportstarZ zwemkamp is om elke wedstrijd-zwemmer een uitdagende, leerzame en mooie week te bezorgen. Zwemmers die onze kampen bezoeken bereiken topprestaties door een combinatie van technische en mentale training.

Naast individuele zwemkampen is het ook mogelijk dat wij de trainingsstage voor uw vereniging of zwemgroep organiseren. Met ruime ervaring binnen de zwemsport kan SportstarZ samen met geselecteerde partners de trainingstage voor uw team of zwemvereniging tot een groot succes maken. Wij organiseren trainingsstages voor groepen van 10 tot 100 zwemmers. SportstarZ zorgt ervoor dat uw trainingskamp tot in de puntjes geregeld is.

Wij kunnen alles verzorgen: zwembad, hotel of herberg, vliegtuig of busvervoer alles is mogelijk. SportstarZ beschikt over een ruim netwerk met de mooiste zwembaden van Europa. Bijvoorbeeld: Tenerife * Malaga * Calella * Eindhoven * Dordrecht * Den Haag * Rotterdam * Hongarije * Ierland en Aruba. Indien gewenst kan SportstarZ ook het programma en de gediplomeerde zwemtrainers verzorgen. Heeft uw vrijwilligersgroep het al druk genoeg en bent u op zoek naar een partner die de gehele organisatie van de trainingsstage van u over neemt? Neem dan contact met ons op. Om een passende offerte te kunnen maken aangeven type bestemming, land, plaats, aantal zwemmers en begeleiders, aantal uren badwater en aantal banen, type overnachting, budgetklasse per persoon.

Meer informatie mail naar: travel @sportstarz.nl

groepsreizen sportstarz
groepsreizen palmboom