Esbjerg (Denemarken) TalentstarZ
Esbjerg
Denemarken

Ben jij tussen de 11 en 18 jaar, en ben jij die zwemmer die we over een paar jaar kunnen tegenkomen op het podium van nationale en internationale wedstrijden? Je leeft voor je sport om dit doel te bereiken en hebt minimaal op 1 afstand een SportstarZ Talent-limiet *. Dan is een TalentstarZ camp zeker iets voor jou. De trainer ratio is 1:6, dus veel individuele aandacht. Naast watertrainingen heb je gesprekken van een sportpsycholoog die je mentale trainingen geeft.  Je wordt klaar gestoomd om de sprong naar de top te maken!

Denemarken Esbjerg is de ideale plek voor een trainingskamp voor verschillende niveau’s wedstrijd-zwemmers. De afstand tot het zwembad en het eten maakt de plaats tot een kampioen. Esbjerg is een van de favoriete locaties van het Dannish National Team. De zwemfaciliteiten in Esbjerg zijn geweldig! Er is een modern zwembad van 50 meter en de slaap- en andere sportaccommodaties liggen allemaal op loopafstand!

 

Dit zwemkamp is opengesteld voor TalentstarZ.

Danhostels
Esbjerg

Op loopafstand van het zwembad liggen Danhostels. De kamers zijn kamers voor 1 tot 4 personen per kamer – de meeste met een eigen wastafel. In dit gebouw bevinden de badkamers en douches zich centraal op elke verdieping. SportstarZ heeft drie- en vierpersoonskamers. Elke avond is er een gevarieerd avondprogramma met leuke technische en recreatieve zwemactiviteiten. In het restaurant worden heerlijke Deense en internationale gerechten geserveerd. De taal van de trainingen is Engels.

Wat kun je verwachten Esbjerg

  • Trainen in een van de mooiste zwembaden van Denemarken!
  • Maximaal 4 personen op 1 kamer
  • Top training met video-analyses
  • All inclusive met internationaal buffet.
  • Maximaal 32 deelnemers
  • Leuk recreatie programma
  • Zwembad op loopafstand van hotel

 

Dit kamp is voor wedstrijdzwemmers

vanaf 11 t/m 18 jaar met een limiet

 

Dit kamp is voor zwemmers met of zonder een SportstarZ-talentZ limiet.

Wil je voor het TalentstarZ kamp inschrijven dan moet minimaal op 1 afstand een limiet hebben. Heb je geen limiet dan is een JuniorstarZ of YoungstarZ Camp in Esbjerg zeker iets voor jou. Ook daar gaan we hard trainen.

Check hier of je een SportstarZ-talentZ limiet hebt.

Eindhoven TalentstarZ 6
Eindhoven TalentstarZ 7
Programma Esbjerg 2020
TalentstarZ

3 augustus t/m 7 augustus 2020

Overige programma / locaties TalentstarZ